Britse serie Riches vanaf 14 mei bij de NPO

De Britse serie Riches is vanaf 14 mei wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start en verschijnt op die datum tevens in zijn geheel op NPO Plus. Riches draait om de dood van Stephen Richards (Hugh Quarshie), die een groot imperium opbouwde met de verkoop van cosmetische producten. Nadat hij aan een hartaanval overlijdt begint er een gevecht om zijn nalatenschap, waarbij de levens van de kinderen uit zijn beide huwelijken met elkaar in aanvaring komen.

Serie Riches vanaf bij de NPO

De familie Richards is stijlvol, zeer succesvol en kent veel privileges. Stephen RIchards, de pater familias, heeft immers een groot cosmetica-concern opgebouwd, en is daar nog steeds hoofd van de zaak. Wanneer hij plots een beroerte krijgt, stort de wereld van de familie ineen. Zowel zijn leven als de toekomst van zijn bedrijf hangen aan een zijden draadje, en zijn verschillende kinderen lijken te gaan vechten teneinde enige controle (en rijkdom) te behouden. Dan komen familiegeheimen en leugens aan de oppervlakte.

De hoofdrollen worden gespeeld door Deborah Ayorinde, Hugh Quarshie, Sarah Niles, Brendan Coyle, Hermione Norris.

Riches is een dramaserie van de zender Prime Video. De reeks is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Abby Ajayi. Het is uitvoerend geproduceerd door Nadine Marsh-Edwards en Amanda Jenks van Greenacre, en Alison Owen en Alison Carpenter van Monumental Television, en geproduceerd door Yvonne Francas. De serie ging in première op 2 december 2022.

Riches is vanaf 14 mei wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start en op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...