Serie Treason met Charlie Cox vanaf 26 december op Netflix

De Britse thrillerserie Treason met Charlie Cox (bekend van de superheldenserie Daredevil) in de hoofdrol is vanaf 26 december te zien op Netflix. Bekijk een trailer hieronder. Daarnaast zijn er rollen voor voormalig Bondgirl Olga Kurylenko en Oona Chaplin, de kleindochter van Charlie.

In de serie wordt een onervaren MI6-agent onverwachts gekozen om de leider van het bureau te worden nadat zijn mentor bijna stierf door een poging tot moord. Wanneer zijn gecompliceerde verleden, waarbij een Russische spion betrokken was, echter aan het licht komt, zal hij verstrikt raken in een samenzwering die hem als dubbelagent zal impliceren.

Treason serie op Netflix

De miniserie draait om Adam Lawrence, getraind en verzorgd door MI6, wiens carrière vast lijkt te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy; drie mensen die elkaars geheimen proberen bloot te leggen, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en degenen van wie ze het meest houden.

Treason is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Matt Charman (Bridge of Spies). Charlie Cox wordt vergezeld door Ciarán Hinds, Olga Kurylenko en Oona Chaplin.

Foz Allan en Valery Ryan zijn uitvoerend producenten van Treason, terwijl Louise Hooper (The Witcher) het project leidt. Het is een productie van Binocular Productions.

De serie Treason is vanaf 26 december te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...