De film No Way Up is vanaf 14 maart in de Nederlandse bioscoop te zien

De huiveringwekkende thriller No Way Up is vanaf 14 maart in de Nederlandse bioscoop te zien en wordt uitgebracht door Gusto Entertainment. Bekijk de trailer hieronder.

In No Way Up stort een passagiersvliegtuig neer in de oceaan. De passagiers en bemanning die het ongeluk hebben overleefd, zitten nu onder water gevangen in een luchtzak in het vliegtuig. Er ontstaat er een nachtmerrieachtige overlevingsstrijd waarin ze niet alleen geconfronteerd worden met alsmaar minder zuurstof in een vliegtuig dat langzaamaan vol water loopt, maar ook met haaien die het op ze gemunt hebben…No Way Up in Nederlandse bioscoop

Wanneer hun vliegtuig neerstort in de Stille Oceaan en aan de rand van een onderwaterravijn tot stilstand komt, zitten Ava en een handvol overlevenden vast in de cabine. Ava moet tegen de verwachtingen in voor zichzelf zorgen, het opnemen tegen bloeddorstige haaien en de moed vinden om de overlevenden van de crash in veiligheid te brengen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Colm Meaney (Con Air, Under Siege) en Phyllis Logan (Guilt, Downtown Abbey), die voor haar rol in Guilt een BAFTA Award won. Andere belangrijke rollen worden gespeeld door James Carroll Jordan (6 Underground, De dirigent) en Sophie McIntosh (Brave New World, Into the Rainbow). De film is geregisseerd door Claudio Fäh (Sniper: Ultimate Kill, Wilder). De film is een productie van studio The Asylum, bekend van de cultfilm Sharknado.

Waar is No Way Up te zien?

De releasedatum voor No Way Up is in Nederland 14 maart 2024. Vanaf dan is de film in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...