Serie All The Light We Cannot See vanaf 2 november 2023 op Netflix | Bekijk de trailer

Netflix deelt de officiële trailer van de serie All The Light We Cannot See. In de limited series, gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman, kruisen de paden van een blind Frans meisje en een jonge Duitse soldaat elkaar tijdens de Tweede Wereldoorlog. De serie met Hugh Laurie, Mark Ruffalo en Aria Mia Loberti is vanaf 2 november exclusief te zien op Netflix.

Alle vier afleveringen van All The Light We Cannot See werden geregisseerd door Shawn Levy. Bekijk hieronder de trailer van All the Light We Cannot See.

All the Light We Cannot See serie

Het verhaal volgt Marie-Laure (Aria Mia Loberti), een blind Frans meisje, en haar vader Daniel (Mark Ruffalo), die tijdens de Duitse bezetting Parijs ontvluchten met een kostbare diamant om te voorkomen dat deze in de handen van de Nazi’s valt. Ze worden achtervolgd door een geheime Staatspolizei-officier. Nadat ze een schuilplaats vinden in St. Malo, bij hun ondergedoken oom Etienne (Hugh Laurie), kruist Marie-Laure’s pad met Werner (Louis Hofmann), een jonge radio-expert in dienst van het Hitler regime. Hun levens worden op onverwachte wijze met elkaar verweven en ondanks de donkere tijden van de Tweede Wereldoorlog, brengt hun connectie een sprankje hoop en licht in hun levens.

All the Light We Cannot See is gebaseerd op de met een Pulitzerprijs bekroonde roman. De serie is geregisseerd door Shawn Levy op basis van een scenario door Steven Knight.

De serie heeft rollen voor Louis HofmannLars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo. Bovendien worden nieuwkomers Aria Mia Loberti en Nell Sutton geïntroduceerd.

De serie All the Light We Cannot See is vanaf 2 november 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...