Disney Plus kosten | Prijs van abonnement opnieuw verhoogd

Per direct gaan de kosten van een abonnement op Disney Plus Nederland een stuk omhoog. 

Disney Plus verscheen in 2019 in Nederland, waarbij de prijs van een abonnement €6,99 per maand of €69,90 per jaar was. Dat is inmiddels al verleden tijd, aangezien de afgelopen jaren de prijs al is verhoogd naar €8,99 per maand of €89,99 per jaar. Vanaf nu zijn de prijzen opnieuw verhoogd. Voorts moeten nieuwe abonnees namelijk €9,99 per maand of €99,90 per jaar betalen. De huidige abonnees behouden de eerder genoemde prijs…. ten minste voor nu. Het is goed mogelijk dat bestaande abonnees binnenkort ook meer moeten gaan betalen.

Voorafgaand aan de prijsverhoging heeft Disney hierover niks laten weten aan abonnees of partners. Toch komt de prijsverhoging niet zomaar uit de lucht vallen. In de Verenigde Staten heeft Disney Plus dit namelijk al eerder gedaan. Dat was om ook ruimte te maken voor een abonnement met reclames, dat net zo duur was als dat het reguliere abonnement daarvoor was.

Disney Plus abonnement kosten

Disney Plus Nederland is dé plek om entertainment van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star te streamen. Er is voor ieder wat wils, van exclusieve Originals tot je favoriete klassiekers. Met Disney+ kun je duizenden films en series kijken met hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Er zijn meer dan 500 films, 15.000 afleveringen en 80 Disney+ Originals beschikbaar op Disney+. Denk hierbij aan titels zoals The Falcon and The Winter Soldier, The Mandalorian en High School Musical: De Musical: De Serie.

Het is wel opvallend nadat ViaPlay duurder is geworden nu ook Disney Plus met prijsstijgingen komt.

Biedt Disney Plus een gratis proefperiode?

Disney Plus Nederland biedt geen gratis proefperiode aan als je je registreert.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...