Documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij vanaf 13 januari op Netflix

De documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is vanaf 13 januari 2023 te zien op Netflix. Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem. Bekijk hieronder een trailer.

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij op Netflix

Wanneer je wereld van de één op de andere dag op z’n kop staat, is de druk om overeind te blijven hoog. In een tijd waarin iedereen zich over alles wil uiten, altijd op zoek is naar ‘the next big thing’ en achter ieder verhaal wordt gezocht naar drama, lijkt zangduo Suzan en Freek juist rust te vinden. Temidden van alle hectiek vormen zij juist een sterk team. Soms is het gewoon mooi zoals het is en is het delen van precies dat verhaal juist hetgeen wat een ander kan inspireren.

Suzan en Freek zeiden in een verklaring:

“‘Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar, en stiekem zijn we dan ook heel trots dat dat nu ook écht het geval is. Na 2 jaar thuis ‘wachten’ tijdens corona was het afgelopen jaar voor ons enorm overweldigend. Er waren zoveel dingen die we voor het eerst meemaakten: twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, per helikopter naar festivals en een bomvolle agenda, met alle hectiek die daarbij komt kijken. In alle drukte kwamen we soms ogen en oren tekort en we zijn dan ook heel blij dat dit allemaal van dichtbij is vastgelegd zodat we het zelf ook nog eens kunnen herbeleven.”

Het duo werd overal gefilmd – van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome. Ze vertelden:

“We vinden het megaspannend, maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen.”

Suzan & Freek braken in 2018 door met hun nummer Als Het Avond Is. Daarna scoorden ze nog hits met nummers als Blauwe DagGoud en Weg Van Jou.

De documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is vanaf 13 januari 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: