Erotische serie Perfil Falso komt naar Netflix

Vanaf 31 mei kun je op Netflix kijken naar de erotische thriller serie Perfil Falso.

Camila maakt een profiel aan op een dating-app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt met de app de knappe Fernando. Hij is echter niet vrijgezel en heet ook niet Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie. Bereid om alles te doen om erachter te komen wie de man die ze ontmoette werkelijk is, zoekt de jonge vrouw wanhopig naar de ware identiteit van de bedrieger en laat hem één voor één boeten voor elke leugen die hij haar vertelde en elke belofte die hij deed.

Perfil Falso op Netlfix

In Perfil Falso (Fake Profile in het Engels) volgen we Camila (Carolina Miranda) die via een datingapp op zoek gaat naar de man van haar dromen. Al snel vindt ze haar prins op het witte paard in de knappe Fernando (Rodolfo Salas). Maar dan blijkt dat niets is wat het lijkt en verandert haar droom in een nachtmerrie. Fernando heet helemaal geen Fernando, en hij is ook niet single.

Bereid om alles te doen om erachter te komen wie de man die ze ontmoette werkelijk is, zoekt de jonge vrouw wanhopig naar de echte identiteit van de bedrieger. Ze laat hem boeten voor elke leugen die hij haar vertelde en elke belofte die hij deed. Camila weet niet dat ze een ingewikkeld labyrint binnengaat van schijn die bedriegt en wordt meegesleurd in verboden seks en macht die dodelijk is…

De hoofdrollen worden gespeeld door Carolina Miranda en Rodolfo Salas.

De serie is gemaakt door Pablo Illanes, die hiermee zijn debuut maakt als seriemaker.

Perfil Falso is vanaf 31 mei 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...