Eerste trailer voor Love is Blind seizoen 5

Het live Tudum-evenement van Netflix bevatte een trailer van Love is Blind seizoen 5 en geeft een ​​voorproefje van het komende seizoen van de datingshow. De clip laat een man en een vrouw zien die met elkaar praten over hun eerdere datingervaringen terwijl ze elkaar niet konden zien.

In Love is Blind zien we hoe een groep single mannen en single vrouwen op blind speeddates gaan in aangrenzende kamers, pods genoemd, en zich verloven zonder elkaar ooit te hebben gezien.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Love is Blind seizoen 5.

Love is Blind seizoen 5

Singles die geliefd willen worden om wie ze zijn, hebben zich aangemeld voor een minder conventionele benadering van modern daten in Seattle, en zullen iemand kiezen om mee te trouwen zonder ze ooit te ontmoeten. Gedurende een aantal weken zullen de pas verloofde koppels gaan samenwonen, hun bruiloft plannen en ontdekken of hun fysieke band overeenkomt met hun sterke emotionele band die in de Pods is ontwikkeld.

Zullen de realiteit van de echte wereld en externe factoren hen uit elkaar drijven wanneer hun trouwdag aanbreekt, of zullen ze trouwen met de persoon op wie ze blindelings verliefd werden? Deze verslavende serie van 12 afleveringen, gepresenteerd door Nick Lachey en Vanessa Lachey, zal onthullen of uiterlijk, ras of leeftijd er toe doen, of dat liefde echt blind is.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...