Trailer voor The Boys seizoen 4

De eerste officiële teaser trailer van seizoen 4 van The Boys is hier en geeft fans een eerste blik op het langverwachte vierde seizoen van de Prime Video-serie.

De nieuwe trailer toont enkele van de actievolle momenten die het vierde seizoen belooft, waaronder een blik op Homelander en William “Billy” Butcher. We krijgen ook wat beelden van meer van de gevolgen van het einde van het derde seizoen van The Boys, waarin Homelander schijnbaar accepteerde dat hij zijn echte zelf was voor het publiek. Bekijk de trailer hieronder.

The Boys seizoen 4 trailer

The Boys is een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze ten goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, die de corrupte superhelden willen stoppen, zetten hun heroïsche zoektocht voort om de waarheid over The Seven en Vought bloot te leggen – het miljardenconglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen verdoezelt. Het zijn de ogenschijnlijk machtelozen tegenover de supermachtigen.

In seizoen vier staat de wereld op instorten. Victoria Neuman is dichter bij het Oval Office dan ooit en onder de gespierde duim van Homelander, die zijn macht consolideert. Butcher, met nog maar enkele maanden te leven, is Becca’s zoon verloren en ook zijn baan als leider van The Boys. De rest van het team is zijn leugens zat. Met de lat hoger dan ooit moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van seizoen 3 bestond uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles.

The Boys seizoen 4 zal ergens in 2024 op Prime Video verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...