Godzilla x Kong: The New Empire vanaf 4 juli te streamen op HBO Max Nederland

Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 4 juli 2024  te streamen op HBO Max Nederland. Bekijk hieronder de trailer.


 

Godzilla x Kong: The New Empire kijken op HBO Max

De epische strijd gaat door! De filmische Monsterverse van Legendary Pictures volgt de explosieve krachtmeting van Godzilla vs. Kong op met een geheel nieuw avontuur waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld en hun bestaan ​​– en dat van ons – op de proef stelt. De film duikt verder in de geschiedenis van deze Titans en hun oorsprong, evenals de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl het de mythische strijd blootlegt die deze buitengewone wezens heeft helpen smeden en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

In de film zijn er rollen voor Rebecca Hall (Godzilla vs. Kong, The Night House), Brian Tyree Henry (Godzilla vs. Kong, Bullet Train), Dan Stevens (Gaslit, Legion, Beauty and the Beast), Kaylee Hottle (Godzilla vs. Kong), Alex Ferns (The Batman, Wrath of Man, Tsjernobyl) en Fala Chen (Irma Vep, Shang Chi and the Legend of the Ten Rings).

Opnieuw staat regisseur Adam Wingard aan het roer. Het scenario is van Terry Rossio (Godzilla vs. Kong, de serie Pirates of the Caribbean), Simon Barrett (You’re Next) en Jeremy Slater (Moon Knight), naar een verhaal van Rossio & Wingard & Barrett, gebaseerd op het personage Godzilla, eigendom van en gemaakt door TOHO Co., Ltd.. De film is geproduceerd door Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull, Jon Jashni en Brian Rogers. De uitvoerende producenten zijn Wingard, Jen Conroy, Jay Ashenfelter, Yoshimitsu Banno en Kenji Okuhira.

Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 4 juli 2024 te kijken op HBO Max Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...