Waar kun je dit jaar Home Alone kijken met Kerst?

Waar kun je dit jaar Home Alone kijken met Kerst? Home Alone is een populaire kerstfilm en verschijnt bijna elk jaar met Kerstmis op de tv. Ook dit jaar is de film weer te zien. Home Alone is te zien op maandag 25 december 2023 om 20:30 uur op SBS6. Home Alone 2: Lost in New York is te zien op dinsdag 26 december 2023 om 20:30 uur. Ben je nog niet bekend met de film? Bekijk hieronder dan een trailer.Home Alone met kerst op tv bij SBS6

Home Alone is een komische film uit 1990 van regisseur Chris Columbus. Het is geschreven en geproduceerd door John Hughes, die al meerdere successen had geboekt met jeugdfilms. De muziek werd gemaakt door John Williams die er een Oscarnominatie voor kreeg. Een vervolg, Home Alone 2: Lost in New York, werd uitgebracht in 1992.

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken.

Hoofdrollen in de film zijn voor Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara.

Waar kun je Home Alone kijken?

Home Alone is te zien op maandag 25 december 2023 om 20:30 uur op SBS6. Home Alone 2: Lost in New York is te zien op dinsdag 26 december 2023 om 20:30 uur.

De films Home Alone, Home Alone 2: Lost in New York en Home Alone 3 zijn tevens te streamen op Disney Plus. Je kunt ook de nieuwste film, Home Sweet Home Alone, bekijken. Zo kun je de films kijken wanneer het jou uitkomt.

Home Alone franchise

In totaal kent de ​​franchise zes films. De laatste film was Home Sweet Home Alone uit 2021, welke in première ging op de streamingdienst van Disney Plus. De eerste drie films werden in de bioscoop uitgebracht door 20th Century Fox, terwijl de volgende drie films voor tv werden geproduceerd door The Walt Disney Company en uitgezonden op ABC.

Afbeelding via 20th Century Fox / Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...