Home Alone 2 dit jaar weer in Nederland op tv!

Home Alone 2: Lost in New York is nog steeds een populaire kerstfilm en verschijnt bijna elk jaar met Kerstmis op de tv. Ook dit jaar is de film weer te zien. Op 30 december 2022 is de film Home Alone 2: Lost in New York om 20:30 uur te zien op SBS6. Ben je nog niet bekend met de film? Bekijk hieronder dan een trailer.

Home Alone 2: Lost in New York op tv

In dit vervolg op Home Alone uit 1992, komt de kleine Kevin moederziel alleen in het grote New York terecht, waar hij de hele stad tot zijn speeltuin verandert.

Het is weer kerstfeest en de familie McCallister gaat opnieuw op vakantie. Dit jaar vergeten ze niet om Kevin (Macaulay Culkin) mee te nemen, die ze vorige keer per vergissing thuis hadden gelaten. Maar terwijl de hele familie onderweg is naar Florida, presteert Kevin het om in het verkeerde vliegtuig terecht te komen en zo in New York City te belanden. Eenmaal daar, verandert hij de stad in zijn eigen speeltuin. Kevin logeert in het Plaza hotel, raakt bevriend met een speelgoedwinkelier en komt opnieuw tegenover de domme inbrekers Harry (Joe Pesci) en Marv (Daniel Stern) te staan.

Met Chris Columbus op de regiestoel en John Hughes achter de schrijftafel, tekende nagenoeg hetzelfde team voor Home Alone 2: Lost in New York.

Hoofdrollen in de film zijn voor Macaulay CulkinJoe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Catherine O’Hara.

Home Alone 2 kijken

Home Alone 2: Lost in New York om 20:30 uur te zien op SBS6. De kerstklassieker Home Alone, Home Alone 2: Lost in New York en Home Alone 3 zijn tevens te streamen op Disney Plus. Je kunt ook de nieuwste film, Home Sweet Home Alone, bekijken. Zo kun je de films kijken wanneer het jou uitkomt.

Home Alone franchise

In totaal kent de ​​franchise zes films. De laatste film was Home Sweet Home Alone uit 2021, welke in première ging op de streamingdienst van Disney Plus. De eerste drie films werden in de bioscoop uitgebracht door 20th Century Fox, terwijl de volgende drie films voor tv werden geproduceerd door The Walt Disney Company en uitgezonden op ABC.

Afbeelding via 20th Century Fox / Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...