House Party vanaf 3 maart op HBO Max

House Party, New Line Cinema’s remix van de geliefde klassieker uit de jaren 90, is vanaf 3 maart 2023 te streamen op HBO Max.

House Party op HBO Max

Het zit aspirant-clubpromotors en beste maatjes Damon (Tosin Cole) en Kevin (Jacob Latimore) allemaal niet mee. De twee pechvogels zijn platzak en staan op het punt het dak boven hun hoofd te verliezen. Ook zijn ze onlangs hun schoonmaakbaantje kwijtgeraakt en dus hebben ze nu een flinke meevaller nodig om hun problemen te laten verdwijnen.

Maar wie niet waagt, wie niet wint. En dus besluiten ze het feest van het jaar te organiseren in de dure villa waar ze hun laatste schoonmaakklus hebben uitgevoerd. En laat die nou toevallig van niemand minder zijn dan LeBron James. Geen toestemming? Geen probleem. Wat kan er fout gaan?

Wat dacht je van een tijdreizende DJ, beroerde beveiliging, een compleet uit de hand lopend aantal gasten, een geleende Lamborghini, boze rivaliserende promotors, een gestolen kampioenschapsring, een hoop materiële schade en een boze koala? Maar dit is ook een waanzinnige comedy voor 16 jaar en ouder, vol geweldige cameo’s en tijdloze ‘throwback-tracks’, en met twee vrienden die je snel in je hart sluit. Je moet het zien om het te geloven.

Zo’n nacht beleef je immers maar één keer in je leven.

In House Party zien we hoofdrollen voor Tosin Cole, Jacob Latimore, Karen Obilom, D.C. Young Fly en Scott Mescudi.

De film is geregisseerd door Calmatic, de Grammy-winnende regisseur van muziekvideo’s die hiermee zijn speelfilmdebuut maakt. Producenten zijn LeBron James en Maverick Carter. Het scenario is van de hand van Jamal Olori & Stephen Glover (Atlanta) en de uitvoerend producenten zijn Richard Brener, Josh Mack, Victoria Palmeri, Spencer Beighley, Jamal Henderson, Gretel Twombly, Reginald Hudlin en Warrington Hudlin.

House Party is vanaf 3 maart a.s. te streamen op HBO Max.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...