Trailer voor The Machine met Bert Kreischer en Mark Hamill

Er is een nieuwe trailer verschenen van de film The Machine, de aanstaande actiekomedie met in de hoofdrollen Bert Kreischer, Mark Hamill en Jessica Gabor. Kreischer speelt een fictief personage wat hij tijdens zijn optreden in 2016 speelde. Bekijk hieronder de trailer van The Machine.

The Machine film trailer

23 jaar na het originele verhaal dat het inspireerde, wordt Bert (Bert Kreischer) in de film geconfronteerd met een familiecrisis en de komst van zijn vervreemde vader (Mark Hamill) wanneer de geest van zijn door drank doordrenkte verleden arriveert: een moorddadige gangster (Iva Babić). Vastbesloten om Bert terug naar het moederland te ontvoeren om boete te doen voor zijn misdaden. Samen moeten hij en zijn vader in de voetsporen van zijn jongere zelf (Jimmy Tatro) treden te midden van een oorlog tussen een sociopathische misdaadfamilie, terwijl ze proberen een gemeenschappelijke basis te vinden.

The Machine is geregisseerd door Peter Atencio, met een scenario geschreven door Kevin Biegel en Scotty Landes. Het is geïnspireerd op de inmiddels iconische stand-uproutine uit 2016 met dezelfde naam van Kreischer, waarin hij vertelt dat hij per ongeluk de Russische maffia hielp bij het beroven van een trein tijdens een studiereis naar Rusland. In de film speelt Kreischer een gefictionaliseerde versie van zichzelf.

The Machine gaat op 26 mei 2023 exclusief in première in bioscopen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...