James Bond producent geeft update over reboot in Bond 26

Ondanks recente geruchten over de potentiële regisseurs en casting voor de James Bond reboot film, lijkt het erop dat het nog een tijdje kan duren voordat fans kennismaken met de opvolger van Daniel Craig.

In een recent interview met The Guardian heeft franchiseproducent Barbara Broccoli eindelijk een update gegeven over de huidige status van de James Bond-reboot, waarmee ze over een ‘grote weg vooruit’ spreekt. In tegenstelling tot eerdere speculaties onthulde ze dat ze “nog niet eens begonnen” zijn met de ontwikkeling van het volgende hoofdstuk van de 007-franchise, waarmee ze bevestigde dat de volgende film  opnieuw de huidige situatie van de wereld zou weerspiegelen. Ze zei:

“Daniel gave us the ability to mine the emotional life of the character . . . and also the world was ready for it. I think these movies reflect the time they are in, and there’s a big, big road ahead reinventing it for the next chapter and we haven’t even begun with that.”

Ze onthulde ook hoe lang het zou kunnen duren:

“Our focus is making the feature films. When we get going on a Bond movie it takes our full attention for three or four years so that’s our focus.”

Bond 26

Zonder script of cast zijn er maar weinig details over Bond 26. In de zomer van 2022 verklaarde Broccoli dat de film nog minstens 2 jaar verwijderd was van de opnames. Als de productie in 2024 start en de zaken snel gaan, is een releasedatum van midden tot eind 2025 misschien mogelijk voor Bond 26, maar een releasedatum in 2026 lijkt redelijker.

Broccoli heeft ook een beetje licht geworpen op de aard van het uitgangspunt van Bond 26. Een van de redenen waarom de casting, het filmen en het script zo ver weg zijn, is dat ze grote plannen heeft met James. Broccoli legde uit dat een script pas kan worden voorbereid als de productieploeg heeft besloten wat ze met het personage willen doen. Dit antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt, omdat Bond 26 007 volledig opnieuw wil uitvinden. Daarom is de film, in plaats van een voortzetting van de franchise of een herhaling van de trends, een beetje een herstart van de franchise.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...