Teaser Trailer voor de Netflix survivalthriller Society of the Snow

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor Society of the Snow, het komende survivalthriller-drama gebaseerd op de echte Uruguayaanse vliegtuigcrash uit 1972 in de Andes. De film beleeft zijn wereldpremière op het Internationale Filmfestival van Venetië in 2023. Society of the Snow zal momenteel in december zijn debuut maken in geselecteerde bioscopen. Vervolgens krijgt het een streaming-release op 4 januari 2024, exclusief op Netflix.

De video belicht de slopende nasleep van de tragische vliegtuigcrash. De vlucht had 45 mensen aan boord, waaronder leden van een rugbyteam van de Old Christians Club, die ook werden vergezeld door hun familie en vrienden. De film zal naar verwachting later dit jaar zijn Netflix-debuut maken.

Bekijk hieronder de teaser van Society of Snow.

Society of the Snow

In 1972 stortte vlucht 571 van de Uruguayaanse luchtmacht, die was gecharterd om een ​​rugbyteam naar Chili te vliegen, neer in het hart van de Andes. Slechts 29 van de 45 passagiers overleefden het ongeval. Gevangen in een van de meest vijandige en ontoegankelijke omgevingen ter wereld, moeten ze hun toevlucht nemen tot extreme maatregelen om in leven te blijven.

Society of the Snow wordt geregisseerd door J.A. Bayona naar een scenario dat hij samen met Bernat Vilaplana, Jaime Marques en Nicolás Casariego schreef. Het is gebaseerd op de memoires van Pablo Vierci, een van de overlevenden die werden gered. De film heeft rollen voor Enzo Vogrincic, Agustín Pardella, Matías Recalt, Esteban Bigliardi, Diego Vegezzi, Fernando Contigiani García, Esteban Kukuriczka, Rafael Federman, Francisco Romero, Valentino Alonso, Tomás Wolf, Agustín Della Corte, Felipe Otaño, Andy Pruss, Blas Polidori, Felipe Ramusio en Simón Hempe.

De film wordt geproduceerd door Bayona, Belén Atienza en Sandra Hermida, met Vierci als associate producer. Het creatieve team bestaat uit production designer Alain Bainée, cameraman Pedro Luque Briozzo SCU, redacteuren Jaume Martí en Andrés Gil, en componist Michael Giacchino.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...