Jurassic Park in Concert in 2024 ter ere van het 30-jarig jubileum

Ter viering van het 30-jarig jubileum van de film brengt Cinema in Concert in september 2024 het verbluffende filmconcert Jurassic Park in Concert naar Rotterdam!

Ervaar deze memorabele klassieker van Steven Spielberg als nooit tevoren. De volledige film keert in HD terug op het witte doek met een groot symfonieorkest die de iconische soundtrack van John Williams live uitvoert bij de film.

Naast de baanbrekende special effecten, heeft de meeslepende muziek van Jurassic Park een blijvende invloed gehad op de filmmuziekwereld en is een essentieel onderdeel van wat de film zo memorabel maakt.

Ga in 2024 mee op dit muzikale avontuur en neem het op tegen de prehistorische roofdieren in de ultieme strijd om te overleven. Welkom… in Jurassic Park!

Jurassic Park in Concert

Beleef een van de grootste films uit de filmgeschiedenis met Jurassic Park, de ultieme thrill ride van regisseur Steven Spielberg. Met Academy Award-winnende visuele effecten en baanbrekend filmmaken dat is geprezen als “een triomf van special effects artistry”, is deze epische film pure filmmakersmagie die 65 miljoen jaar in de maak was.

Jurassic Park neemt je mee naar een verbazingwekkend themapark op een afgelegen eiland waar dinosaurussen opnieuw op aarde rondzwerven en vijf mensen moeten vechten om te overleven tussen de prehistorische roofdieren. Met Sam Neill, Laura Dern, Jeff GoldblumRichard Attenborough, Bob Peck, Martin Ferrero, B.D. Wong, Samuel L. Jackson, Wayne Knight, Joseph Mazzello, Ariana Richards in de hoofdrollen.

De film is geregisseerd door Steven Spielberg op basis van een scenario door Michael Crichton en David Koepp. De film is gemaakt naar het gelijknamige boek van Michael Crichton.

Je kunt je nu inschrijven voor de pre-registratie. Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...