Jutta Leerdam gestrikt door makers Avatar: The Last Airbender

Jutta Leerdam schittert nu in een prachtige promo voor de serie Avatar: The Last Airbender. Bekijk de promo hieronder. In het promotiefilmpje van Netflix zien we de ogen van de schaatskampioene lichtblauw oplichten in haar Avatar State.

“Voor mij begint de Avatar State net voordat ik het ijs op ga. Alles om me heen lijkt te vervagen en ik focus me volledig op mijn doel. Het is vergelijkbaar met een hyperfocus die ervoor zorgt dat mijn lichaam kan presteren op het hoogste niveau.”

De reeks vertelt hoe de jonge Avatar Aang de vier elementen (Water, Aarde, Vuur en Lucht) leert te beheersen om de balans te herstellen in een wereld die wordt bedreigd door de angstaanjagende Vuurnatie.Jutta Leerdam in promo Avatar: The Last Airbender

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Deze vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren.

Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang (Gordon Cormier), een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai. Maar met een gedreven kroonprins Zuko die vastbesloten is om hen te vangen, wordt dit geen makkelijke taak. Ze zullen de hulp nodig hebben van de vele bondgenoten en kleurrijke personages die ze onderweg tegenkomen.

De hoofdrollen worden gespeeld door de Filipijns-Canadese acteur Gordon Cormier (The Stand) als Aang, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara, Ian Ousley (Physical) als Sokka en Dallas Liu (PEN15) als Zuko. Andere rollen zijn er voor Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung Lee als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Gyatso en Ken Leung als Commander Zhao.

Avatar: The Last Airbender is gebaseerd op de geliefde animatieserie van Nickelodeon. De live-action serie is afkomstig van Albert Kim (Sleepy Hollow), die fungeert als showrunner, schrijver en uitvoerend producent. De serie is ​​uitvoerend geproduceerd door Dan Lin en Lindsey Liberatore. Het wordt geregisseerd door Michael Goi, Roseanne Liang en Jabba Raisaini, met Goi en Liang ook als uitvoerende producenten.

Avatar: The Last Airbender kijken

Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari 2024 wereldwijd te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...