Serie Zorro is vanaf 8 maart te zien op Videoland

De Spaanse serie Zorro gaat vrijdag 8 maart bij Videoland in première. Miguel Bernardeau (bekend van de Netflix-series Elite en 1899) geeft in Zorro gestalte aan Diego de la Vega, die in 1834 terugkeert naar Californië om de dood van zijn vader te wreken. Bekijk hieronder een trailer.Zorro serie op Videoland

Iedereen verwacht in 1834 Californië onder controle te krijgen: de oude kolonisatoren, de nieuw geïnstalleerde regering die hunkert naar steun uit Mexico nadat ze de Spaanse kroon hebben gediend, Russische oligarchen, de Fransen die hun controle over dit rijke gebied niet willen opgeven, en de nieuw gevormde Verenigde Staten van Amerika. De slachtoffers van deze strijd zijn altijd dezelfde: de inheemse Indianen, de Mexicaanse arbeiders, en de immigranten van elk ras en afkomst die op zoek waren naar kansen. Hun laatste hoop is een duizendjarige held die de vrede in hun wereld heeft bewaard en nu is gereïncarneerd in de jonge Diego de la Vega.

De hoofdrollen worden gespeeld door Miguel Bernardeau, Renata Notni, Dalia Xiuhcoatl, Paco Tous, Peter Vives, Elia Galera, Andrés Almeida, Emiliano Zurita.

Zorro is een Spaanse actie-avonturenserie, geproduceerd door Secuoya Studio. De serie verscheen voor het eerst op Prime Video op 19 januari 2024 in Latijns-Amerika en de Verenigde Staten, en op 25 januari in Spanje, Andorra en Portugal. Zorro werd bedacht door Carlos Portela, die eerder al werkte aan onder meer Velvet Colección.

Het personage van Zorro werd gecreëerd door de Amerikaanse pulp-schrijver Johnston McCulley in de roman The Curse of Capistrano. Deze werd in 1919 in afleveringen gepubliceerd in het tijdschrift All-Story Weekly. Over Zorro verschenen daarna nog meer boeken en films. De meest recente filmversie, The Legend of Zorro uit 1995, zag Antonio Banderas in de huid kruipen van de gemaskerde held.

Zorro serie kijken

Zorro is vanaf 8 maart te zien op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...