Komedieserie Shrinking vanaf 27 januari op Apple TV Plus

De serie Shrinking zal vanaf 27 januari 2023 te zien zijn op Apple TV Plus. Bekijk hieronder een trailer voor de de aanstaande comedyserie met Jason Segel en Harrison Ford. Jimmy worstelt met het verlies van zijn vrouw terwijl hij ook gewoon vader, vriend en therapeut is. Hij besluit het roer om te gooien en geen blad meer voor de mond te nemen. Kan hij zichzelf helpen door anderen te helpen? Zal zijn leven er beter door worden?

Shrinking op Apple TV Plus

De serie volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel) die de regels begint te overtreden en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn training en ethiek negerend, merkt hij dat hij enorme, tumultueuze veranderingen aanbrengt in het leven van mensen … inclusief dat van hemzelf.

In de serie zijn er rollen voor Jason SegelHarrison Ford, Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell.

Shrinking wordt ook uitvoerend geproduceerd door Jeff Ingold en Liza Katzer. Het zal worden geproduceerd door Warner Bros. Television en Lawrence’s studio-gebaseerde Doozer Productions als onderdeel van Lawrence’s algemene deal met Warner Bros. TV.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...