Komische drama serie Bodem met Eva Crutzen vanaf maart bij NPO

De serie Bodem is vanaf maandag 11 maart wekelijks te zien op NPO 3 en is ook te volgen op NPO Start. De afleveringen duren elk zo’n 25 minuten.

Na een première tijdens het Nederlands Filmfestival, waar Eva Crutzen werd beloond met het Gouden Kalf voor Beste Hoofdrol Dramaserie, is de uitzenddatum voor de zesdelige serie Bodem bekend: vanaf maandag 11 maart wekelijks om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3 en te bekijken op NPO Start. De trailer is vandaag gelanceerd.Bodem serie

In Bodem volgen we het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader heeft zich als zelfbenoemde coach gestort op het schrijven van zelfhulpboeken. Ondertussen gaat zo’n beetje iedereen om Cat heen zich voortplanten, promotie maken en settelen. Terwijl ze allemaal voor haar gevoel hysterisch hun best doen om gezien te worden, doet zij er alles aan om zoveel mogelijk te verdwijnen. Verdwijnen in de nacht, onder water, in haar hoofd.

De komische dramaserie is geschreven en geregisseerd door Eva Crutzen. Zij vertolkt ook zelf de hoofdrol van Cat. Eva is bekend als cabaretière, actrice en zangeres en was eerder te zien in o.a. de tv-programma’s Promenade, Klikbeet, Tropenjaren en de speelfilm Alles op Tafel.

Meral Polat is te zien als Cats beste vriendin Jana. De ouders van Cat worden vertolkt door Marieke Heebink en Leopold Witte. Verdere rollen zijn weggelegd voor o.a Steef de Bot, Nils Verkooijen, Lindsay Zwaan, Lineke Rijxman en Fahd Larzaoui.

Bodem is een coproductie van BNNVARA en Topkapi Series.

De serie Bodem is vanaf maandag 11 maart wekelijks te zien op NPO 3.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...