“Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit” uit LOL: Last One Laughing

“Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit.” Bas Hoeflaak gaat een stukje spelen op zijn fluit. Ja echt, je hoort het goed. Het gaat om een fragment uit de Amazon comedy serie LOL: Last One Laughing Nederland. Ook al heb je het programma Prime Video nog niet gezien, toch kan het zijn dat je de tekst ergens voorbij hebt zien komen de afgelopen dagen. Het fragment gaat namelijk viraal op TikTok en andere social media. Hieronder kun je de scène bekijken.

De serie LOL: Last One Laughing is te zien op Prime Video en wordt gepresenteerd door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders.



Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit

Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zes uur lang met elkaar in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken. De presentatoren houden de comedians, via meer dan 50 camera’s goed, in de gaten, want wie lacht verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

Naast Philippe Geubels zijn de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. LOL: Last One Laughing lanceert exclusief op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

De eerste drie afleveringen van LOL: Last One Laughing verschenen op vrijdag 20 januari op Amazon Prime Video, de overige drie afleveringen volgden op vrijdag 27 januari.

Afbeelding via Prima Video Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

1 Response

  1. februari 2, 2023

    […] van het programma Last One Laughing. De afgelopen dagen ging er al een video viral waarin hij een lekker liedje ging spelen op zijn fluit en nu pakt hij weer uit met een andere […]