Geen Schmigadoon seizoen 3 | Na twee seizoenen gecanceld door Apple TV+

Schmigadoon seizoen 3 krijgt een treurige update. Schmigadoon! komt niet terug voor een derde seizoen. Apple TV+ heeft de muzikale comedyserie na twee seizoenen gecanceld.

Series co-creator Cinco Paul bracht het nieuws op Instagram.

“I am sad to share that Apple will not be moving forward with Season 3 of Schmigadoon!. The season is written (including 25 new songs) but we unfortunately won’t be making it. Such is life. I want to thank everyone involved with the show, our incredible cast and crew and writers, our wonderful supporters at Broadway Video, Universal and Apple, for everything they did to make it happen. It’s a miracle we even got two seasons, honestly, and I’m so grateful we did.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cinco Paul (@cincopedia)

In de Schmigadoon! seizoen 2 finale keren Melissa (Cecily Strong) en Josh (Keegan-Michael Key) terug naar New York City. Een snelle epiloog onthult dat het duo, na jaren van worstelen om zwanger te worden, eindelijk een baby heeft. Het is over het algemeen een bevredigend afscheid voor het centrale koppel van de serie, maar het afsluitende muzikale nummer waarschuwt voor het idee van een gelukkig einde. Net voordat Josh en Melissa Schmicago verlaten, krijgen ze in liedvorm te horen dat ‘gelukkige eindes niet bestaan’.

Schmigadoon seizoen 3

De serie is een parodie op iconische musicals uit de Gouden Eeuw. Schmigadoon! draait om een ​​stel dat op reis gaat om hun relatie nieuw leven in te blazen als ze per ongeluk een magische stad ontdekken die in een musical uit de jaren 40 leeft. Ze leren dan dat ze niet weg kunnen voordat ze ‘ware liefde’ hebben gevonden.

Naast Keegan-Michael Key en Cecily Strong zijn er in het tweede seizoen terugkerende rollen voor Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski en Aaron Tveit, met Tituss Burgess en Patrick Page als nieuwe castleden.

Van Broadway Video en Universal Television, Schmicago is gemaakt door Cinco Paul en Ken Daurio, waarbij Paul ook de showrunner is en alle originele nummers voor de serie heeft geschreven. Het is uitvoerend geproduceerd door Andrew Singer, Lorne Michaels en Barry Sonnenfeld, die ook de serie regisseert. Het wordt geproduceerd door Strong met Daurio als adviserend producent en schrijver.

Schmigadoon! en seizoen 2 Schmicago zijn te zien op Apple TV Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...