Komt er een Schmigadoon seizoen 3?

Schmigadoon! seizoen 3 krijgt een optimistische update van de hoofdrolspelers en mede-maker. In de Schmigadoon! seizoen 2 finale keren Melissa (Cecily Strong) en Josh (Keegan-Michael Key) terug naar New York City. Een snelle epiloog onthult dat het duo, na jaren van worstelen om zwanger te worden, eindelijk een baby heeft. Het is over het algemeen een bevredigend afscheid voor het centrale koppel van de serie, maar het afsluitende muzikale nummer waarschuwt voor het idee van een gelukkig einde. Net voordat Josh en Melissa Schmicago verlaten, krijgen ze in liedvorm te horen dat ‘gelukkige eindes niet bestaan’.

In een interview met TVLine spraken Strong, Key en co-creator Cinco Paul over de toekomst van de serie. De muzikale komedie moet nog worden vernieuwd door Apple TV+, maar Key en Strong klinken allebei hoopvol over de mogelijkheid van meer afleveringen. Paul, die de show samen met Ken Daurio creëerde, laat doorschemeren dat het slotnummer als mogelijke basis zou kunnen dienen voor Schmigadoon! seizoen 3. Lees de reacties hieronder.

Cecily Strong:

“I think there’s always a reason to go back.”

Keegan-Michael Key:

“Think of how complex a human being is. There are so many reasons why somebody would try to go to this place again, or some new version of this place.”

Cinco Paul:

“As we learned, there’s no such thing as a happy ending, only happy beginnings. I would love to be able to keep doing this, and that’s all I will say. We’ll see!”

Schmigadoon seizoen 3

De serie is een parodie op iconische musicals uit de Gouden Eeuw. Schmigadoon! draait om een ​​stel dat op reis gaat om hun relatie nieuw leven in te blazen als ze per ongeluk een magische stad ontdekken die in een musical uit de jaren 40 leeft. Ze leren dan dat ze niet weg kunnen voordat ze ‘ware liefde’ hebben gevonden.

Naast Keegan-Michael Key en Cecily Strong zijn er in het tweede seizoen terugkerende rollen voor Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski en Aaron Tveit, met Tituss Burgess en Patrick Page als nieuwe castleden.

Van Broadway Video en Universal Television, Schmicago is gemaakt door Cinco Paul en Ken Daurio, waarbij Paul ook de showrunner is en alle originele nummers voor de serie heeft geschreven. Het is uitvoerend geproduceerd door Andrew Singer, Lorne Michaels en Barry Sonnenfeld, die ook de serie regisseert. Het wordt geproduceerd door Strong met Daurio als adviserend producent en schrijver.

Schmigadoon! en seizoen 2 Schmicago zijn te zien op Apple TV Plus.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: