Komt er een The Bear seizoen 3 op Disney Plus?

Komt er een The Bear seizoen 3 op Disney Plus? Na het einde van het tweede seizoen vragen fans zich af: komt er een derde seizoen? FX onthult vandaag dat The Bear is verlengd voor een derde seizoen en dat het in 2024 op Disney Plus en Hulu zal verschijnen. FX entertainment president Nick Grad zei:

“The Bear, which wowed audiences in its first season only to achieve even greater heights in season two, has become a cultural phenomenon. We’re so proud to partner with Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior, and the rest of the creative team, as well as the brilliant cast led by Jeremy Allen White, Ayo Edebiri and Ebon Moss-Bachrach. What they and the crew have done is truly remarkable, and we and our partners at Hulu join fans in looking forward to the next chapter in the story of The Bear.”The Bear seizoen 3

We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

Seizoen twee volgt Carmy, Sydney Adamu en Richard “Richie” Jerimovich terwijl ze werken om hun groezelige sandwichtent om te vormen tot een plek van het volgende niveau. Terwijl ze het restaurant tot op de botten strippen, onderneemt de bemanning hun eigen transformerende reizen, elk gedwongen om het verleden onder ogen te zien en rekening te houden met wie ze in de toekomst willen zijn.

The Bear is een Amerikaanse comedy-dramaserie gemaakt door Christopher Storer. Het ging in première op FX op Hulu op 23 juni 2022.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Abby Elliott. Ook zullen Bob Odenkirk (Better Call Saul) en Will Poulter (Guardians of the Galaxy Vol. 3) in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...