The Walking Dead: Daryl Dixon vanaf december in Nederland te zien bij Star

The Walking Dead: Daryl Dixon gaat maandag 11 december in première in Nederland op Star Channel (voorheen FOX). Vanaf die dag is er elke week een dubbele aflevering van het zesdelige eerste seizoen te zien.

Bekijk hieronder de trailer van The Walking Dead: Daryl Dixon. De trailer geeft fans een nieuwe kijk op de terugkeer van Norman Reedus als het favoriete personage.The Walking Dead: Daryl Dixon in Nederland kijken

Daryl spoelt aan in Frankrijk en worstelt om te achterhalen hoe hij daar terecht is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk terwijl hij hoopt een weg terug naar huis te vinden. Terwijl hij de reis maakt, bemoeilijken de verbindingen die hij onderweg vormt zijn uiteindelijke plan.

The Walking Dead: Daryl Dixon draait om het geliefde personage van Norman Reedus terwijl hij zich in Parijs, Frankrijk bevindt. Hoewel het project aanvankelijk was opgezet als een serie waarin Daryl en Carol centraal stonden, verliet Melissa McBride de spin-off om een ​​pauze te nemen van de franchise na haar elfjarige run in de hoofdserie.

Naast Reedus zijn er in de serie ook rollen voor Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Louis Puech Scigliuzzi en meer.

Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, wordt de serie uitvoerend geproduceerd door David Zabel, die ook de showrunner is. Producenten zijn Reedus, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, Brian Bockrath, Angela Kang en Daniel Percival.

The Walking Dead: Daryl Dixon krijgt ook een seizoen 2. Dit is eerder aangekondigd.

The Walking Dead: Daryl Dixon gaat maandag 11 december in première in Nederland. Drie weken lang wordt er elke week een dubbele aflevering uitgezonden op Star Channel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

 

You may also like...