Macaulay Culkin speelt opnieuw Home Alone scenes

Macaulay Culkin, de voormalige acteur uit de Home Alone films, die jarenlang depressief was en verslaafd aan drank en drugs, heeft een commercial voor Google opgenomen. De Home Alone video met Macaulay Culkin kun je hieronder bekijken. 

Hoewel veel mensen dachten dat Culkin overleden was aan zijn verslavingen, heeft de acteur een spotje voor Google opgenomen. Hierin speelt hij enkele scènes uit de iconische kerstfilm opnieuw na. In de slimme kerstadvertentie van Google Assistant speelt een volwassen Culkin opnieuw zijn rol als de sluwe Kevin McCallister uit de Home Alone-films en komt hij weer thuis in een leeg huis. Als hij zijn Google Assistent controleert, ontdekt hij dat hij alleen thuis is. Deze keer geniet Kevin echter met plezier van een aantal privé, ononderbroken uren, beleeft hij wat capriolen uit zijn jeugd, maar niet voordat hij Google heeft gevraagd om de vooraf ingestelde boobytrap “Operatie Kevin” in gang te zetten, zodat Harry noch Marv ooit nog over zijn drempel zullen komen.

Home Alone met Macaulay Culkin 

Home Alone is een komische film uit 1990 van regisseur Chris Columbus. Het is geschreven en geproduceerd door John Hughes, die al meerdere successen had geboekt met jeugdfilms. De muziek werd gemaakt door John Williams die er een Oscarnominatie voor kreeg. Een vervolg, Home Alone 2: Lost in New York, werd uitgebracht in 1992.

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken.

Hoofdrollen in de film zijn voor Macaulay CulkinJoe PesciDaniel SternJohn HeardCatherine O’Hara.

De Home Alone films draaien om de avonturen van kinderen die tijdens de feestdagen alleen zijn en voor de uitdaging staan ​​om het huis van hun familie of zichzelf te verdedigen tegen binnendringende inbrekers en criminelen. De eerste drie films werden in de bioscoop uitgebracht door 20th Century Fox, terwijl de volgende twee voor televisie gemaakte films werden geproduceerd door Fox Television Studios, uitgezonden op het ABC-kanaal, eigendom van Disney. Na de overname van 21st Century Fox door Disney, werd een zesde film in de franchise (Home Sweet Home Alone) geproduceerd door de onlangs hernoemde 20th Century Studios voor de streamingdienst Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...