Murder at the End of the World trailer

FX heeft de teaser trailer vrijgegeven voor Murder at the End of the World, het komende mysterieuze thrillerdrama met in de hoofdrol Golden Globe-winnaar Emma Corrin.

De video belicht Corrin als een jonge beroemde detective die wordt beschreven als een ‘Gen Z Sherlock Holmes’. De volgende zaak van het personage betreft een moordmysterie dat plaatsvond in het afgelegen toevluchtsoord van een miljardair. De serie verschijnt op 14 november op Hulu. In Nederland zal de serie waarschijnlijk te zien zijn op Disney Plus.

Murder at the End of the World trailer

Het is een mysterieserie met een nieuw soort detective aan het roer – een Gen Z amateurdetective en technisch onderlegde hacker genaamd Darby Hart. Darby en acht andere gasten zijn uitgenodigd door een teruggetrokken miljardair om deel te nemen aan een retraite op een afgelegen en oogverblindende locatie. Wanneer een van de andere gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was tegen een stroom van tegenstrijdige belangen in voordat de moordenaar een ander leven berooft.

A Murder At The End of The World (voorheen getiteld Retreat) is gemaakt en geregisseerd door Brit Marling en Zal Batmanglij, en Marling speelt ook mee in de serie. Emma Corrin wordt vergezeld door Harris DickinsonClive OwenAlice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Britian Seibert, Christopher Gurr, Kellan Tetlow, Daniel Olson, en Neal Huff.

De serie met zeven afleveringen is uitvoerend geproduceerd door Marling, Batmanglj, Andrea Sperling, Melanie Marnich en Nicki Paluga. Het komt van FX Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...