Saint X vanaf 7 juni op Disney Plus Nederland

De serie Saint X is vanaf 7 juni 2023 op Disney Plus Nederland te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Saint X is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexis Schaitkin uit 2020. De serie onderzoekt de dood van een meisje tijdens wat een idyllische Caribische vakantie had moeten zijn, en niet alleen de gebeurtenissen die tot haar dood hebben geleid, maar ook het rimpeleffect dat haar dood heeft op een groot aantal mensen, waaronder haar zus, die tot het uiterste zal gaan om het mysterie op te lossen.

De nieuwe trailer geeft ons onze eerste blik op de serie en laat de splitsing zien tussen de ogenschijnlijk perfecte tropische vakantie en de ondenkbare tragedie die zich in de diepte afspeelt. Net als de serie zelf, snijdt de trailer tussen tijdlijnen en toont de vakantie in al zijn banale geneugten en de dramatische gevolgen van de dood van het meisje tot het leven dat vele jaren daarna volgt voor haar zus.

Saint X Disney Plus

Saint X op Disney Plus Nederland

Saint X is een Amerikaanse psychologische dramatelevisieserie ontwikkeld door Leila Gerstein die op 26 april 2023 in première gaat op Hulu. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexis Schaitkin.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alycia Debnam-Carey, Josh Bonzie, West Duchovny, Jayden Elijah, Michael Park, Betsy Brandt, Bre Francis, Kenlee Anaya Townsend.

Leila Gerstein schreef de serie en zal deze uitvoerend produceren met Dee Rees als regisseur en uitvoerend producent van de eerste aflevering.

De serie zal uit acht afleveringen bestaan en verschijnt 7 juni 2023 op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...