NCIS: Hawaii seizoen 3 vanaf 16 maart op Net 5

NCIS Hawaii seizoen 3 is vanaf 16 maart 2024 te zien om 20:30 uur op Net 5. In de serie wordt de hoofdrol gespeeld door Vanessa Lachey als Special Agent Jane Tennant. Bekijk hieronder een trailer.NCIS: Hawaii seizoen 3 op Net 5

De serie volgt een fictief team van agenten van de Naval Criminal Investigative Service die werken vanuit het Pearl Harbor Field Office, dat wordt geleid door speciaal agent Jane Tennant. Het team onderzoekt misdaden die verband houden met het leger en de nationale veiligheid.

NCIS: Hawai’i seizoen 3 zou kunnen zien dat Jane haar voormalige mentor wil opsporen, aangezien deze nu voortvluchtig is nadat ze aan de hechtenis is ontsnapt nadat ze in een zaak heeft geholpen. Het is ook niet duidelijk hoe NCIS: Los Angeles-personage Sam Hanna in de serie zal worden betrokken, maar het helpen opsporen van een voortvluchtige zou een manier kunnen zijn om hem terug te laten komen zonder dat het personage fysiek in elke aflevering aanwezig is. Anders zal het nieuwe seizoen waarschijnlijk ook de gebruikelijke case-of-the-week structuur behouden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa LacheyYasmine Al-BustamiJason Antoon, Noah Mills, Tori Anderson, Kian Talan, Alex Tarrant.

De serie NCIS: Hawai’i ging op 20 september 2021 in première op de Amerikaanse zender CBS. Het is een spin-off van de langlopende serie NCIS en daarmee de vierde serie in de NCIS-franchise. De serie is gemaakt door Christopher Silber, Jan Nash en Matt Bosack, die ook dienen als schrijvers en uitvoerende producenten naast Larry Teng, die ook de pilot regisseert.

NCIS werd voor het eerst gelanceerd in 2003, toen het personage Jethro Gibbs van Mark Harmon werd geïntroduceerd in een afleveringen van JAG. De serie kreeg zijn eerste spin-off in 2009 met de première van NCIS: Los Angeles. De spin-off in New Orleans verscheen in 2014.

NCIS: Hawai’i seizoen 3 is vanaf 16 maart 2024 te zien om 20:30 uur op Net 5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...