Yellowjackets seizoen 2 vanaf 20 mei te zien op SkyShowtime Nederland

Yellowjackets seizoen 2 is in Nederland vanaf 20 mei 2023 te zien bij SkyShowtime. Elke zaterdag wordt er een aflevering van de nieuwe reeks aan het aanbod toegevoegd. Tevens is vanaf dat moment het complete eerste seizoen bij de streamingdienst te zien. Bekijk de trailer van Yellowjackets seizoen 2 hieronder.

Yellowjackets seizoen 2 op SkyShowtime Nederland

Gelijke delen survival-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama, vertelt de serie de sage van een team van enorm getalenteerde middelbare school voetbalmeisjes die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in het afgelegen noordelijke wildernis. De serie beschrijft hun afstamming van een gecompliceerd maar bloeiend team tot woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer op de rails te krijgen, wat bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is en wat begon in de wildernis is nog lang niet voorbij.

In seizoen twee zijn er twee maanden verstreken sinds Shauna Jackie de nek omdraaide – met desastreuze gevolgen. In het licht van hun toenemende honger en angst, is de spanning onder de Yellowjackets alleen maar erger geworden. De barre omstandigheden van de winter worden met de dag erger en de psyche van de overlevenden gaat net zo snel achteruit. Bedreigd door de duisternis van de wildernis – en de beklijvende herinneringen eraan in het heden – zullen onze voormalige staatskampioenen gedwongen worden om onmogelijke beslissingen te nemen. Terwijl ze de vreselijke waarheid onder ogen zien van wat overleven inhoudt, zal de echte nachtmerrie voor elk van hen zijn om erachter te komen wie ze zijn – en wat ze bereid zijn op te offeren om in leven te blijven.

Yellowjackets heeft rollen voor Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Steven Krueger en Warren Kole. Seizoen 2 introduceert de voor een Emmy genomineerde actrice Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) als volwassen Van Palmer, Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) als volwassen Lottie en Elijah Wood als burgerdetective Walter.

Yellowjackets is bedacht en geproduceerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson. Uitvoerende producenten zijn Drew Comins, Karyn Kusama en Jonathan Lisco, die ook als showrunner fungeert. Het wordt geproduceerd door Entertainment One.

Yellowjackets seizoen 2 is vanaf 20 mei te zien op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...