Releasedatum, poster en titel bekend voor Beetlejuice 2

De eerste poster voor Beetlejuice 2 is onthuld. Deze toont een gruwelijk paar handen die de releasedatum van het komende vervolg, 6 september 2024, benadrukken. De slogan luidt: “Het wachten is bijna voorbij.” De poster onthult ook een nieuwe titel voor de Tim Burton-film, namelijk Beetlejuice Beetlejuice.

Bekijk hieronder de Beetlejuice Beetlejuice poster.Beetlejuice 2

Tim Burton, die Beetlejuice uit 1988 regisseerde, keert terug om het vervolg te regisseren. Het scenario is afkomstig van Alfred Gough en Miles Millar, gebaseerd op een verhaal van Seth Grahame-Smith. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Burton, Tommy Harper, Marc Toberoff en David Geffen dienen als producenten voor de film.

Michael Keaton herneemt zijn rol als Betelgeuze in de film, terwijl Winona Ryder en Catherine O’Hara ook terugkeren als Lydia en Delia Deetz. De cast wordt aangevuld met Jenna Ortega als Astrid Deetz, Monica Bellucci als de vrouw van Betelgeuse en Willem Dafoe als een B-film actiester die stierf en vervolgens detective werd in het hiernamaals.

Bovendien spelen Justin Therous, Arthur Conti en Burn Gorman allemaal geheime rollen in de film.

Beetlejuice Beetlejuice was bijna klaar met filmen toen de staking van de Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) in juli 2023 begon. Toen de staking eindigde, kondigde Burton aan dat de productie van de film op 30 november 2023 was afgerond.

In de originele Beetlejuice-film speelden Keaton, Ryder, Alec Baldwin, O’Hara, Jeffrey Jones en Geena Davis de hoofdrol. De film was een commercieel succes en bracht $ 74,7 miljoen op aan de wereldwijde kassa, met een budget van $ 15 miljoen.

Beetlejuice Beetlejuice verschijnt op 5 september 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...