Trailer voor de serie Mary & George met Julianne Moore

De eerste trailer is vrijgegeven voor de serie Mary & George, het komende historische drama met Julianne Moore en Nicholas Galitzine. De zevendelige gelimiteerde serie verschijnt in 2024 op Starz in de VS en Canada, terwijl Sky Atlantic de serie uitzendt in het VK, Ierland, DACH en Italië.

Moore schittert als Mary Villiers, gravin van Buckingham, die haar mooie zoon George Villiers (Galitzine) hielp koning James I te verleiden en zijn minnaar te worden. Het duo werd twee van de rijkste en meest invloedrijke leden van het Engelse hof.

Mary & George serie

Bereid om voor niets te stoppen en gewapend met haar meedogenloze politieke staal, trouwde Mary zich omhoog in de gelederen, kocht politici om, spande samen met criminelen en klauwde zich een weg naar het hart van het establishment, waardoor het haar eigen werd. Mary & George is een gedurfd historisch psychodrama over een verraderlijke moeder en zoon die plannen maakten, verleidden en moordden om het hof van Engeland en het bed van zijn koning te veroveren.

De cast bestaat uit Nicola Walker, Niamh Algar, Trine Dyrholm, Sean Gilder, Adrian Rawlins, Mark O’Halloran, Laurie Davidson, Samuel Blenkin, Jacob McCarthy, Tom Victor, Alice Grant, Amelia Gething, Mirren Mack, Rina Mahoney en Simon Russel Beale.

Mary & George is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door D.C. Moore (Killing Eve), gebaseerd op het non-fictieboek van Benjamin Woolley uit 2017, The King’s Assassin. Hera Pictures produceert de serie in samenwerking met Sky Studios. Moore, Lisa Marshall, Sam Hoyle en Oliver Hermanus zijn uitvoerende producenten, waarbij Hermanus ook de hoofdregisseur is.

Mary & George zou oorspronkelijk worden uitgezonden op AMC in de VS, maar wordt nu uitgezonden op Starz.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...