Teaser trailer en releasedatum voor Disney Plus serie Percy Jackson and the Olympians

Disney heeft een teaser trailer vrijgegeven voor de Percy Jackson serie, waarin tevens de releasedatum bekend wordt gemaakt.

Percy Jackson and the Olympians verschijnt op woensdag 20 december op Disney Plus. De serie gaat op die dag in première met twee afleveringen, waarna wekelijkse afleveringen worden uitgebracht. Het eerste seizoen zal in totaal uit acht afleveringen bestaan. Je kunt de teaser trailer van Percy Jackson and the Olympians hieronder bekijken.

Voordat de schrijversstaking begon, had auteur en uitvoerend producent Rick Riordan bevestigd dat ze al begonnen waren met de schrijverskamer voor seizoen 2, ondanks dat ze nog geen officiële verlengingsopdracht hadden ontvangen.

Percy Jackson and the Olympians op Disney Plus

De live-actieserie vertelt het fantastische verhaal van de titulaire 12-jarige moderne halfgod, Percy Jackson, die net in het reine komt met zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten wanneer de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van de bliksemschicht van zijn meester. Nu moet Percy door Amerika trekken om het te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

Percy Jackson and the Olympians serie ziet Walker Scobell als de titulaire halfgod, Leah Sava Jeffries als Annabeth Chase, Aryan Simhadri als Grover Underwood, Dior Goodjohn als Clarisse La Rue, Charlie Bushnell als Luke Castellan, Virginia Kull als Sally Jackson, Glynn Turman als Cheiron, Megan Mullally als Mr. Dodds, Olivea Morton als Nancy Bobofit en Timm Sharp als Gabe Ugliano. Extra cast bestaat uit Jason Mantzoukas als Dionysus, voormalig WWE-superster Adam Copeland als Ares, Jay Duplass als Hades, Lin-Manuel Miranda als Hermes, Timothy Omundson als Hephaestus, Toby Stephens als Poseidon en wijlen Lance Reddick als Zeus

De Disney Plus serie wordt geregisseerd door James Bobin op basis van een scenario dat mede is geschreven door Rick Riordan en Jon Steinberg, gebaseerd op Riordans eerste deel van zijn succesvolle Camp Half-Blood Chronicles-boekenreeks..

Uitvoerende producenten zijn Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe en Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell en D.J. Goudberg. 20th Television produceert ook.

Percy Jackson and the Olympians is vanaf woensdag 20 december 2023 te zien op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...