Trailer voor Disney’s The Muppets Mayhem

Disney’s aankomende serie The Muppets Mayhem heeft officieel een releasedatum. De serie zal namelijk op 10 mei 2023 verschijnen. Daarnaast is er ook een gloednieuwe teaser trailer verschenen.

De serie heeft rollen voor onder andere Lilly Singh (Dollface), Tahj Mowry (Smart Guy), Saara Chaudry (The Mysterious Benedict Society) en Anders Holm (Workaholics). Bekijk hieronder de nieuwe teaser trailer en poster voor The Muppets Mayhem.

The Muppets Mayhem

The Muppets Mayhem

Na 45 jaar rocken, gaat The Electric Mayhem op een epische muzikale reis om eindelijk hun eerste studioalbum op te nemen. Met de hulp van de gedreven jonge muziekdirecteur Nora, komt de old-school Muppet-band oog in oog te staan ​​met de huidige muziekscene terwijl ze proberen eindelijk platina te worden.

The Electric Mayhem debuteerde in de eerste aflevering van The Muppet Show uit 1975. Het bestaat uit zes Muppets, waaronder Dr. Teeth, die zang en keyboards speelt; Floyd Pepper op zang en bas; Janice op zang en leadgitaar; Zoot op saxofoon; en tot slot Lips op trompet.

Het wordt geproduceerd door ABC Signature en The Muppets Studio. Uitvoerende producenten zijn Michael Bostick en Kris Eber samen met David Lightbody en Leigh Slaughter van The Muppets Studio.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter