The First Omen vanaf 11 april in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

20th Century Studios heeft een nieuwe trailer onthuld voor The First Omen, de prequel van de klassieke horrorfilm The Omen. Nadat begin dit jaar een teaser voor de film verscheen, komt deze trailer met nieuwe beelden van de demonische streken en veel geschreeuw. Bekijk de trailer hieronder.

The First Omen

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die de geboorte van het vleesgeworden kwaad hoopt te bewerkstelligen.

In The First Omen spelen sterren als Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Northman) en Bill Nighy (Living).

De film is geregisseerd door Arkasha Stevenson en gebaseerd op personages gecreëerd door David Seltzer (The Omen), met een verhaal van Ben Jacoby (Bleed) en een scenario van Tim Smith & Arkasha Stevenson en Keith Thomas (Firestarter). De producenten zijn David S. Goyer (Hellraiser) en Keith Levine (The Night House), en de uitvoerende producenten zijn Tim Smith, Whitney Brown (Rosaline) en Gracie Wheelan.

The First Omen draait vanaf 11 april 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...