Trailer voor Disney animatie serie Ariel, geïnspireerd op live-action The Little Mermaid

Disney heeft de eerste teaser trailer onthuld voor de aankomende animatieserie Ariel, die later deze zomer op Disney Junior in première gaat.

De serie volgt Ariëls kinderavonturen in Atlantica en zal dienen als een soort herinterpretatie van de The Little Mermaid-franchise. Dit wordt compleet geleverd met verschillende iteraties van enkele iconische personages.

De serie, getiteld Disney Junior’s Ariel, zal een jonge Ariel en haar avonturen volgen met enkele van de meer iconische personages uit The Little Mermaid. Dit zijn koning Triton, Ursula, Sebastian en Botje.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Disney Junior’s Ariel.

Disney Junior’s Ariel serie

Vol charme, grote ideeën en een krachtige stem. Disney Junior’s Ariel komt tot haar recht, leert hoe ze de wereld om haar heen kan ontdekken en waarderen en haar stem kan gebruiken om anderen te inspireren.

Net als bij andere programma’s voor jonge kinderen, zal Ariel in de serie de wereld om haar heen verkennen en problemen oplossen met items die ze vindt. Variety meldt specifiek dat tijdens het doen van ontdekkingen de staart van Ariel ook van kleur zal veranderen en kan veranderen afhankelijk van haar emoties. Dit zal waarschijnlijk een rol spelen in de show als een manier om ook kinderen les te geven.

Alyssa Sapire toe, senior vice-president van ontwikkeling, series en strategie voor Disney Junior, vertelde:

“As we were developing Disney Junior’s Ariel, we knew that we wanted to create an atmosphere that was vibrant and magical and showcased our young Ariel’s imagination, which, like our preschool audience watching at home, is as big as the sea.” 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...