Waar kan ik Godzilla Minus One in Nederland kijken?

Veel film hebbers vragen zich af hoe en waar ze de film Godzilla Minus One (2023) in Nederland online kunnen kijken. Op dit moment is de film nog niet te streamen, huren, kopen of downloaden via streamingdiensten in Nederland. Zodra hier verandering in komt lees je dat hier.

Het naoorlogse Japan bevindt zich op zijn dieptepunt wanneer een nieuwe crisis de kop opsteekt in de vorm van een gigantisch monster, gedoopt in de gruwelijke kracht van de atoombom. De film domineerde niet allen de box office met zijn eerste run in het buitenland, maar het is officieel de meest succesvolle Godzilla-titel in de 70-jarige geschiedenis van de franchise. De film won bij de 96e editie van de Academy Awards de Oscar voor ‘best visual effects’ en kon daarmee op bakken lof rekenen.

Bekijk hieronder de nieuwe Godzilla Minus One trailer.

Godzilla Minus One in Nederland kijken

Na de Tweede Wereldoorlog is Japan door talloze gevechten zwaar verwoest. Alsof dat nog niet erg genoeg is, komt er een nieuwe dreiging: het monster Godzilla. In de meest benarde situatie uit hun geschiedenis, staat het voor de Japanners voor de vraag of ze zullen overleven.

Godzilla Minus One, de eerste nieuwe Toho Godzilla-film sinds Shin Godzilla uit 2016, is geschreven en geregisseerd door Takashi Yamazaki en bevat muziek van Naoki Sato. De film de zevenendertigste film uit de serie, als je ook de Amerikaanse versies en crossovers meerekent.

Met in de hoofdrollen Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, Munetaka Aoki, Hidetaka Yoshioka, Sakura Ando en Kuranosuke Sasaki.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...