The Masked Singer Live in mei te zien in Rotterdam Ahoy

In Rotterdam Ahoy wordt volgend jaar op 11 mei The Masked Singer Live georganiseerd. Net als in het gelijknamige televisieprogramma treden bekende Nederlanders op in pakken en worden ze ontmaskerd, heeft organisator 8ball Events vrijdag bekendgemaakt.

Het concert wordt in samenwerking met de makers van het programma samengesteld. Tijdens de show treden nieuwe karakters op die door het publiek, en niet net als in de tv-show door een panel, worden geïdentificeerd. Ook komen BN’ers in pakken uit het aankomende seizoen en van vorige reeksen langs. Ruben Nicolai is ook van de liveshow de presentator.

Het publiek mag actief deelnemen aan het spel, door stemmen te identificeren, hints te ontcijferen en zo de ware identiteit van de verklede karakters te onthullen.@maskedsingerlive_nlOp zaterdag 11 mei zal de allereerste editie van The Masked Singer Live in Rotterdam Ahoy plaatsvinden! 🤩🎉 Een spectaculaire, muzikale show voor alle fans van het populaire televisieprogramma waarbij er maar liefst vier bekende Nederlanders worden ontmaskerd! En deze keer ben jij, het publiek, het panel! Weet jij de hints te ontcijferen, de stemmen te identificeren en de ware identiteit van onze verborgen sterren te ontrafelen? Wil je bij de show zijn? Schrijf je dan nu in voor de exclusieve voorverkoop via www.maskedsingerlive.nl 👈♬ original sound – The Masked Singer Live

The Masked Singer Live

Op zaterdag 11 mei zal de allereerste editie van The Masked Singer liveshow in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Een spectaculaire, muzikale show voor alle fans van het populaire televisieprogramma waarbij er maar liefst vier bekende Nederlanders worden ontmaskerd! En deze keer ben jij, het publiek, het panel! Weet jij de hints te ontcijferen, de stemmen te identificeren en de ware identiteit van onze verborgen sterren te ontrafelen?

De show wordt verder aangevuld met betoverende optredens te gekke karakters uit het huidigetelevisieseizoen, verrassende gastoptredens van enkele oude bekenden. Dit alles onder de vakkundige leiding van onze gastheer, Ruben Nicolai. The Masked Singer Live is een spektakel voor het hele gezin die je simpelweg niet wilt missen!

Kaarten voor The Masked Singer Live

Je kunt je nú inschrijven voor de exclusieve voorverkoop via www.maskedsingerlive.nl. De reguliere verkoop begint op vrijdag 10 november om 10.00 uur.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: