Trailer voor Boy Swallows Universe

Netflix heeft de eerste teaser trailer onthuld voor de aankomende televisieserie Boy Swallows Universe. Bekijk de trailer hieronder.

Gebaseerd op Trent Daltons iconische debuutroman met dezelfde naam, volgt Boy Swallows Universe een jongen die zijn best doet om zijn gebroken gezin bij elkaar te houden in het Brisbane van de jaren tachtig. De serie laat zien wat er gebeurt als de onschuld van de jeugd botst met de meedogenloze wereld van volwassenen.

Boy Swallows Universe

De trailer voor de komende coming-of-age-serie – die zich afspeelt in het Brisbane, Australië van de jaren 80 – geeft een voorproefje van de reis van een jonge jongen te midden van zijn verre van gewone leven en opvoeding: een moeder en een stiefvader die betrokken zijn bij drugsverslaving, misdaad en een oppas die ook een crimineel is. Met Felix Cameron (Penguin Bloom) als Eli Bell.

Een episch coming-of-age-verhaal dat zich afspeelt in het Brisbane van de jaren tachtig en dat de magie en onschuld van de jeugd combineert met de meedogenloze realiteit van de wereld van volwassenen. Een verloren vader, een stomme broer, een herstellende verslaafde moeder, een heroïnedealer als stiefvader en een beruchte crimineel als babysitter. Eli Bell probeert gewoon zijn hart te volgen en te begrijpen wat het betekent om een ​​goed mens te worden, maar het lot blijft hem obstakels in de weg leggen.

In de seriebewerking van Daltons louterende roman speelt Phoebe Tonkin Eli’s moeder Frances, Simon Baker als Eli’s vader Robert, Travis Fimmel als de stiefvader van de drugsdealer van de hoofdpersoon, Lyle Orlik, Bryan Brown als Slim, Lee Tiger Halley als Gus, Anthony LaPaglia als Tytus Broz, Deborah Mailman als Poppy Birkbeck en Sophie Wilde als Caitlyn Spies.

Er is nog geen releasedatum vastgesteld voor Boy Swallows Universe.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter