The Net : Powerplay (Seizoen 3) vanaf 6 februari op FOX Nederland

Kijk vanaf maandag 6 februari 2023 naar dubbele afleveringen van The Net : Powerplay op FOX Nederland. Powerplay is het vervolg op het eerste seizoen The Net – Promised Land en het tweede seizoen Prometheus. Goed om te weten is dat de verhalen los van elkaar staan en dat je dit derde seizoen ook kan kijken als je de eerdere seizoenen niet gezien hebt.

The Net : Powerplay

Toscana FC staat op het punt van instorten. Het is eigendom van de beruchte familie Tessari en de zoon van de voorzitter, Vincenzo, is de manager. Zijn plannen voor het opwekken van de club falen als voormalige speler Corridoni Vincenzo vraagt het ondenkbare te doen, onbewust van zijn bedoelingen. Maar zelfs als Vincenzo’s kaartenhuis instort, verliest hij niet zijn liefde voor voetbal.

Als een door een familie gerunde Florentijnse voetbalclub gered moet worden, zijn de eigenaren gedwongen om de helft van hun aandelen te verkopen aan investeerders. Maar deze wanhopige zet zorgt voor een hoop woede bij een machtige vijand en zorgt voor onrust binnen de familie.

The Net

The Net is een drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. De series, ‘Promised Land’, ‘Prometheus’ & ‘Powerplay,’ spelen zich respectievelijk af in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elke serie verkent unieke aspecten binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes. De rode draad door de drie series is de ongeëvenaarde en wereldwijde passie voor het spel. Verbonden door de verhaallijnen en terugkerende personages, biedt The Net een dieper inzicht in wat zich achter de schermen van het internationale voetbal afspeelt.

The Net is bedacht door de Duitse opera- en theaterregisseur Matthias Hartmann die niet terugdeinst voor grootse projecten.

De cast voor The Net bestaat uit namen waaronder Tom Wlaschiha, Tobias Moretti, Angel Coulby, Benjamin Sadler, Raymond Thiry, Birgit Minichmayr, Max von der Groeben.

The Net : Powerplay is  vanaf maandag 6 februari 2023 om 20:00 uur te zien op FOX Nederland met dubbele afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...