Trailer voor Netflix serie Kaos met Jeff Goldblum als Zeus

Netflix heeft de teaser trailer vrijgegeven voor de mythologische drama serie Kaos, een ‘duister grappige, eigentijdse draai aan de Griekse mythologie’ met Jeff Goldblum. Hij vertolkt de rol van Zeus: koning van de goden en heerser van de wereld. Bekijk de trailer hieronder.

Netflix’s Kaos wordt ontwikkeld en geschreven door Charlie Covell, die de hitserie The End of the F***ing World naar Netflix bracht. Georgia Christou schreef ook mee aan aflevering 6.

Netflix serie Kaos

Lang genoot Zeus van zijn status als koning van de goden, zijn heerschappij onaantastbaar. Dat verandert echter wanneer hij op een ochtend wakker wordt en een rimpel ontdekt op zijn voorhoofd. Vastberaden om dit te zien als een voorteken van zijn ondergang, valt hij ten prooi aan paranoia en neurose. Geobsedeerd door tekenen van zijn naderende val, begint de almachtige God der Goden gevaarlijk zelfdestructief te worden.

Zijn zorgen zijn terecht. Zeus’ voormalige vriend, nu gevangene, Prometheus, smeedt een plan om hem ten val te brengen. Het plan omvat drie verschillende mensen, die zich allemaal totaal niet bewust zijn van hun kosmische betekenis of de rol die ze moeten spelen in het redden van de wereld. Geen druk verder. (Nou ja, een beetje druk).

De cast bestaat uit namen als Jeff Goldblum, Janet McTeer, Cliff Curtis, Daniel Lawrence Taylor, Killian Scott, Aurora Perrineau, Billie Piper, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, David Thewlis, Debi Mazar, Stanley Townsend, Amanda Douge, Daniel Monks, Ned Dennehy.

De hoofdregisseur van Kaos is Georgi Banks-Davies, wiens credits onder meer I Hate Suzie en Paper Girls zijn. Runyararo Mapfumo regisseerde de tweede helft van de show. De serie werd voor het eerst aangekondigd in juni 2018.

Kaos wordt geproduceerd door Sister, het productiebedrijf achter de succesvolle miniserie Tsjernobyl van HBO en de kortstondige coproductie Giri/Haji van Netflix. Producenten zijn onder meer Covell, Davies, Katie Carpenter, Harry Munday en Nina Lederman.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...