The Twilight Saga wordt een tv serie

Een tv serie gebaseerd op The Twilight Saga boeken van auteur Stephanie Meyers is in de maak. Dat meldt The Hollywood Reporter op basis van bronnen. De Twilight serie zal niet de eerste in zijn soort zijn. Eerder werd aangekondigd dat de boeken van Harry Potter zullen omgezet worden in een tv-serie, waarbij schrijfster J.K. Rowling betrokken is.

Twilight tv serie

Sinead Daly (Tell Me Lies, Raised by Wolves, The Get Down) schrijft het script en werkt samen met het bedrijf om te bepalen wat de specifieke insteek zal zijn. Het is momenteel niet duidelijk of het een regelrechte remake zal zijn of een andere variant. Het project is zo vroeg in ontwikkeling dat het nog geen netwerk/platform heeft. Er is nog geen tijdlijn en er zijn plannen om het project goed te ontwikkelen voordat de rechten worden gekocht. Bronnen zeggen dat auteur Meyer naar verwachting betrokken zal zijn bij de televisieadaptatie. Wyck Godfrey en Erik Feig zijn beiden verbonden als uitvoerend producenten.

De vier boeken, Twilight, New Moon, Eclipse en Breaking Dawn, werden eerder al omgezet in vijf films. De hoofdrollen Edward Cullen, Bella Swan en Jacob Black werden toen respectievelijk vertolkt door Robert Pattinson, Kristen Stewart en Taylor Lautner. De oorspronkelijke franchise bracht wereldwijd meer dan $ 3,4 miljard op.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter