Trailer van Robert Eggers Nosferatu (2024) remake

De eerste trailer voor Nosferatu (2024) is verschenen. De komende film wordt geregisseerd en geschreven door Robert Eggers en is een remake van de gelijknamige film uit 1922. Het beschikt over een indrukwekkende cast met onder meer Willem Dafoe, Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson en Lily-Rose Depp. Bekijk de trailer hieronder.

Nosferatu 2024 trailer

Nosferatu trailer

Robert Eggers’ Nosferatu heeft rollen voor o.a. Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson, Simon McBurney en Willem Dafoe.

Het is een huiveringwekkende film over de obsessie tussen een gekwelde jonge vrouw en de lugubere vampier die verliefd op haar is, wat leidt tot ongekende gruwelijkheden.

De remake van de legendarische horrorfilm van F.W. Murnau uit 1922 wordt gemaakt door Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch en The Northman). Het origineel werd in zwartwit met een Duits expressionistische stijl, maar de nieuwe versie is in kleur.

Nosferatu draait vanaf 2 januari 2025 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...