Trailer voor From seizoen 3

MGM+ heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor From seizoen 3, het volgende deel van de sciencefiction-horrordramaserie, die naar verwachting ergens dit najaar in première gaat.

In het voorproefje is Boyd Stevens (Harold Perrineau) te zien, die aan een paal wordt vastgebonden door mannen die de spot drijven met zijn kracht en wilskracht. Deze mannen dwongen hem schijnbaar om te zien hoe iemand werd gemarteld in een poging hem te breken. Bekijk de trailer hieronder.From seizoen 3 trailer

Jim en Tabitha Matthews worstelen in de nasleep van een persoonlijk tragedie. Samen met hun twee kinderen stranden ze tijdens een roadtrip met hun camper in een spookachtig stadje in Midden-Amerika. Het geheimzinnige stadje laat een ieder die het betreed niet meer gaan. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven – inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy, Avery Konrad, Scott McCord, Nathan D. Simmons, Kaelen Ohm, Angela Moore, A.J. Simmons en Deborah Grover.

From is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door John Griffin, met Jeff Pinkner als showrunner. De reeks is een productie van EPIX Studios en MGM International Television Productions, met Midnight Radio en AGBO als producenten. Pinkner, Jack Bender, Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg en Adrienne Erickson produceren ook samen met Anthony Russo, Joe Russo Mike Larocca en Lindsay Dunn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...