Trailer voor Vacation Friends 2

De nieuwe trailer van Vacation Friends 2 is vrijgegeven. Deze nog te verschijnen komedie is een vervolg op de film Vacation Friends uit 2021. Deze kun je hieronder bekijken.

Vacation Friends 2

Een paar maanden na het einde van Vacation Friends, vindt dit luidruchtige vervolg het pasgetrouwde stel Marcus (Lil Rel Howery) en Emily (Yvonne Orji) die hun onbevangen besties Ron (John Cena) en Kyla (Meredith Hagner) uitnodigen om met hen op vakantie te gaan wanneer Marcus een geheel verzorgde reis naar een Caribisch resort ontvangt.

Zijn reden om daarheen te reizen is in de eerste plaats om de eigenaren van het resort te ontmoeten om te bieden op een bouwcontract voor een hotel in Chicago dat ze bezitten. Maar wanneer Kyla’s gedetineerde vader Reese (Steve Buscemi) wordt vrijgelaten uit San Quentin en onaangekondigd op het slechtst mogelijke moment in het resort verschijnt, lopen de dingen uit de hand, waardoor Marcus’ best bedachte plannen in de war raken en de perfecte reis van de vakantievrienden totale chaos word.

Het is geschreven en geregisseerd door Clay Tarver. De cast bestaat uit John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Carlos Santos, Ronny Chieng, Jamie Hector en Steve Buscemi. Het wordt geproduceerd door Todd Garner en Stuart Besser.

Deze film verschijnt op 25 augustus 2023, exclusief als Hulu Original in de VS en internationaal als Original op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...