Trailer voor John Wick serie The Continental

Peacock heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor The Continental, de aankomende John Wick-prequel. De video onthulde ook de aanstaande releasedatum voor de serie. De driedelige serie begint in september 2023, hoewel er geen exacte data zijn vastgesteld. Het geeft het ook een ondertitel die luidt: “From the World of John Wick.”

Bekijk hieronder de teaser trailer van The Continental.

The Continental serie trailer

The Continental trailer

De aanstaande prequel spin-off speelt zich 40 jaar voor de gebeurtenissen in de films af en draait om een ​​jonge man genaamd Winston, die op een dag zal opgroeien tot het personage dat wordt gespeeld door Ian McShane in de Wick-films. In de prequel die zich afspeelt tegen de achtergrond van het New York van de jaren 70, zullen fans een jonge Winston zien als een opkomende huurmoordenaar die, samen met anderen, een toevluchtsoord creëert voor onsmakelijke types.

The Continental heeft rollen voor Colin Woodell als de jonge Winston, nieuwkomer Ayomide Adegun als de jonge Charon, Mel Gibson als Cormac, Hubert Point-Du Jour als Miles, Jessica Allain als Lou, Mishel Prada als KD, Nhung Kate als Yen, Ben Robson als Frankie, Peter Greene als Uncle Charlie, Jeremy Bobb als Mayhew, Ray McKinnon als Jenkins, Adam Shapiro als Lemmy, Mark Musashi als Hansel, Marina Mazepa als Gretel en Katie McGrath als The Adjudicator.

Het titulaire hotel werd geïntroduceerd in het eerste deel van de John Wick-films als een veilige haven voor huurmoordenaars en is een primaire locatie in de franchise geweest.

Elke aflevering van de serie duurt naar verwachting 90 minuten en gaat in première gedurende drie opeenvolgende nachten.

The Continental werd voor het eerst aangekondigd in 2017 door franchisenemers Chad Stahelski en Derek Kolstad. Het wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Coolidge en Kirk Ward, die als showrunners dienen. Uitvoerende producenten zijn Kolstad, Stahelski, Basil Iwanyk, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese en Erica Lee.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: