Trailer van Videoland serie Máxima | Vanaf 20 april 2024

Videoland heeft de trailer vrijgegeven van de serie Maxima! Bekijk de trailer hieronder. In de hoofdrollen zien we Delfina Chaves als Máxima en Martijn Lakemeier als Willem-Alexander. Máxima is vanaf 20 april 2024 te zien bij Videoland.

Van de eerste ontmoeting tot aan de beroemde persconfeerentie: in de serie Máxima komt de royal lovestory tussen Máxima en Willem-Alexander tot leven zoals je nog nooit hebt gezien.Trailer Videoland serie Maxima

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. Wanneer Willem-Alexander haar ten huwelijk vraagt haalt het verleden haar in als er een verhitte discussie losbarst over haar vaders politieke carrière in het Videla regime. Een discussie die in haar eigen kringen nooit gevoerd is.

Wat maakt dat deze Argentijnse uiteindelijk floreert aan een oud Europees hof? En hoe kan Máxima trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie op te geven, of gaan die twee dingen niet samen?

De cast van de Videoland serie Máxima bestaat uit de Argentijnse actrice Delfina Chaves en Martijn Lakemeier in respectievelijk de rollen van Máxima en Willem-Alexander. Beatrix wordt gespeeld door Elsie de Brauw en Sebastian Koch vertolkt de rol van Claus.

De Videoland Original Máxima is gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten, uitgegeven door De Bezige Bij, en wordt geproduceerd door Millstreet Films. De serie, geschreven door onder anderen Marnie Blok en Ilse Ott, wordt geregisseerd door Saskia Diesing, Joosje Duk en Iván López Núñez.

Wanneer is de serie Máxima te zien op Videoland?

De op feiten gebaseerde serie Máxima over Máxima Zorreguieta is vanaf zaterdag 20 april 2024 bij Videoland te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...