Élite seizoen 7 vanaf 20 oktober op Netflix

Netflix heeft onthuld dat seizoen 7 van zijn populaire Spaanse YA-dramaserie Élite op 20 oktober in première gaat. De streamer kondigde het nieuws aan tijdens het Tudum-fanevenement, waar het ook een teaser-trailer voor het komende seizoen onthulde. Deze kun je hieronder bekijken.

De Spaanse serie begon in 2018 en volgde de bevoorrechte tieners van de Las Encinas-school nadat drie beursstudenten zich bij hun gelederen hadden gevoegd.

Élite seizoen 7

In seizoen 6, na de dood van een andere student, ging Las Encinas een nieuw schooljaar in, vastbesloten om zijn schandalige verleden te verdoezelen. Maar de conflicten gingen door terwijl racisme, seksisme, huiselijk geweld en homofobie hoogtij vierden in de gangen van de prestigieuze instelling. Als degenen die de school runnen geen actie ondernemen om deze problemen uit te roeien, gaan de studenten het voor hen doen.

De cast bestaat uit namen als Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Alex Pastrana, Álvaro de Juana, Ander Puig, Ana Bokesa, Nadia Al Saidi, Mirela Balic, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Alejandro Albarracín, Iván Mendes, Maribel Verdú.

Élite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.

Élite seizoen 7 is vanaf 20 oktober 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...