Wanneer verschijnt Mission: Impossible 8 in de bioscoop?

Wanneer verschijnt Mission: Impossible 8 in de bioscoop? Na die schokkende Dead Reckoning Part 1 cliffhanger komt Mission Impossible Dead Reckoning Part 2 eraan. De opnames voor het project waren voor het grootste deel van 2023 bezig, maar het stuitte op een paar problemen vanwege de voortdurende stakingen van schrijvers en acteurs in Hollywood.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2 is een direct vervolg op de gebeurtenissen in de laatste film. Tom Cruise ’s Ethan Hunt zal zijn gevaarlijkste missie tot nu toe zetten voortzetten en het opnemen tegen de mysterieuze AI – de Entity.

Mission Impossible 8 staat momenteel gepland voor een release op 28 juni 2024. De vraag is nu echter of die releasedatum haalbaar blijft. De productie van de film moest worden stopgezet vanwege de aanhoudende acties in Hollywood bij zowel de Writers Guild als SAG-AFTRA. Deze werkonderbreking zou kunnen betekenen dat MI8 mogelijk naar achter geschoven wordt.

Voordat het filmen stopte, onthulde regisseur Christopher McQuarrie in een interview met Collider dat de film voor ongeveer 40% klaar was. Hij zei:

“We’ve shot all but one of our international locations. We’ve shot our big action except for the biggest set piece, the central set piece of the film, which is massive and unlike anything we’ve done, and, I think, unlike anything you’ve seen.”

Hij voegde eraan toe:

All the interstitial stuff is shot. There are characters in the movie you don’t even know about yet. And I have one—how would I call it? It’s a sidebar action sequence involving the team, which we haven’t shot yet, and that’s first up as soon as we get back. It’s involving elements that I’ve never worked with before. It’s a big challenge, and it’s a tight schedule. The plan to be wrapped for all principal photography is early next year.”

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

 

Mission: Impossible 8

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two is wederom geregisseerd door Christopher McQuarrie op basis van een scenario dat hij samen met Erik Jendresen schreef. Het is een direct vervolg op Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, en het achtste deel in de Mission: Impossible filmreeks. Tom Cruise keert terug in zijn achtste optreden als het hoofdpersonage van de serie, Ethan Hunt, die hij ten tijde van de release van de film gedurende een periode van 28 jaar zal hebben gespeeld. Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Esai Morales, Hayley Atwell, Shea Whigham en Pom Klementieff hernemen allemaal hun rol uit eerdere films in de serie.

Afbeelding via Paramount Studios

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...