Eerste blik op Apple TV Plus Godzilla en Titans live action serie Monarch: Legacy of Monsters

Apple heeft de titel onthuld van de langverwachte Apple TV+ Godzilla serie die zich afspeelt in Legendary’s Monsterverse. De serie heet Monarch: Legacy of Monsters. Het zal bestaan ​​uit 10 afleveringen en heeft rollen voor Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett en Elisa Lasowski. Het is mede ontwikkeld door Chris Black en Matt Fraction. Matt Shakman (WandaVision) regisseerde de eerste twee afleveringen.

 

Monarch: Legacy of Monsters

Na de daverende strijd tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende onthulling dat monsters echt zijn, volgt Monarch: Legacy of Monsters twee broers en zussen die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheime organisatie die bekend staat als Monarch te ontdekken.

Aanwijzingen leiden hen naar de wereld van monsters en uiteindelijk door het konijnenhol naar legerofficier Lee Shaw (gespeeld door Kurt Russell en Wyatt Russell), die plaatsvindt in de jaren vijftig en een halve eeuw later, waar Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De dramatische saga, die zich over drie generaties uitstrekt, onthult begraven geheimen en de manieren waarop epische, wereldschokkende gebeurtenissen door ons leven kunnen weergalmen.

Monarch: Legacy of Monsters is mede ontwikkeld door Chris Black (Severance, Star Trek: Enterprise, Outcast) en Matt Fraction (Hawkeye). Matt Shakman (Wandavision) regisseert de eerste twee afleveringen.

Monsterverse van Legendary Entertainment is een episch entertainmentuniversum van onderling verbonden verhalen die de meest gigantische natuurkrachten van de populaire cultuur samenbrengen. Beginnend in 2014 met Godzilla en doorgaand met Kong: Skull Island uit 2017, Godzilla: King of the Monsters uit 2019 en Godzilla vs. Kong uit 2021, heeft de Monsterverse wereldwijd bijna twee miljard dollar verzameld aan de kassa en wordt uitbreidend met het langverwachte vervolg Godzilla x Kong: The New Empire.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...